Menu

3D tekening en offerte

Begeleiding en advies

In onze showroom begeleidt een van onze adviseurs u bij het maken van uw keuze: een keuken die qua stijl, indeling, functionaliteit en budget optimaal past bij uw wensen en mogelijkheden. Het is aan te raden om meteen een goede maattekening van de ruimte mee te nemen. Als de indeling, stijl en uitvoering (werkblad, apparatuur) zijn bepaald, maken we hier een 3-DE tekening van. U krijgt ook een gespecificeerde offerte van deze uitvoering.

3-Dimensionale tekening

De aanschaf van een keuken is een belangrijke investering: er mag niets aan het toeval worden overgelaten. Daarom maken we in de showroom, samen met de plattegrond, ook meteen een fotorealistische 3D-tekening van uw nieuwe keuken. Hierin komt het ontwerp helemaal tot leven en kunt u zich een goede voorstelling maken van hoe uw keuken er straks in het echt gaat uitzien. Op basis van de 3D-tekening besluit u misschien om nog iets aan te passen. Geen probleem: dat kan nu immers nog.

Uw keuken inmeten

Als het ontwerp en  de offerte akkoord zijn, komen we de keuken bij u thuis inmeten. We beoordelen de situatie en we kunnen speciale aandachtspunten noteren. Bij het inmeten leggen we de posities en maatvoeringen van de muren, deuren en ramen exact vast. We letten op eventuele afwijkingen en mogelijke knelpunten. De ingemeten ruimte wordt onder meer uitgewerkt tot een detailtekening waarop ook het installatiewerk is ingetekend. Deze tekening kunt u eventueel gebruiken voor uw installateur (voor het aanleggen van de aansluitpunten en waterafvoer). Alles om ervoor te zorgen dat de montage straks vlot en soepel kan verlopen.

Showroomkeukens

Bezoek onze showroom in Zelhem

Ontvang een beloning

Word onze ambassadeur

Inspiratie opdoen

Laat u verrassen