Menu

FAQ

Kan ik de orderstatus bijhouden?           

Bij de aankoop van uw keuken stemmen we met u af in welke periode de keuken wordt geplaatst. Ongeveer 3 weken van tevoren nemen we contact met u op om de definitieve datum vast te stellen. Mocht u zelf nog vragen hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Hoe blijf ik op de hoogte van het laatste keukennieuws?

Onze keukenadviseurs kunnen u alles vertellen over de laatste ontwikkelingen, trends en snufjes. Loop gerust vrijblijvend onze showroom binnen.  Daarnaast kunt u natuurlijk onze website in de gaten houden. Deze verversen we regelmatig met het laatste nieuws.

Wat betekent het CBW logo?

Scheffer Keukens is een CBW-erkende keukenspecialist. CBW staat voor Centrale Branchevereniging Wonen. Wij hanteren de leveringsvoorwaarden van deze vereniging, die tot stand zijn gekomen in samenwerking met diverse consumentenorganisaties.  Voor u als consument betekent dit dat u waterdichte leveringsgaranties heeft.

Kan ik vooraf een afspraak maken voor de showroom?

Ja,  u kunt vooraf een afspraak maken voor het tijdstip dat u het beste uitkomt. Wij plannen dit alvast in, zodat u zeker weet dat u geen wachttijd heeft en dat de adviseur ruimschoots tijd in zijn agenda heeft om u te begeleiden en te adviseren.

Kan ik via internet een offerte opvragen?

Nee, om een goede offerte te kunnen maken is het belangrijk dat wij precies weten wat uw ideeën zijn. Om de offerte zo goed mogelijk op uw wensen te laten aansluiten, maken we graag een afspraak in onze showroom.

Krijg ik garantie op keukens en apparatuur?

Op alle keukens ontvangt u garantie, volgens CBW voorwaarden. Op keukenapparaten krijgt u altijd  2 jaar garantie. Bij de aanschaf van vier apparaten of meer apparaten van hetzelfde merk biedt een aantal merken een garantie van 5 of zelfs 8 jaar.

Bouwt Scheffer mijn keuken in of kan ik dat zelf doen?

We beschikken over een vakkundig team van eigen monteurs. Zij kunnen uw keuken perfect installeren: u heeft er geen omkijken naar en uw keuken wordt kookklaar opgeleverd.

Wat is de levertijd van mijn keuken?

Gemiddeld ligt de levertijd tussen de 8 en 10 weken. We stemmen dit zo goed mogelijk af op uw wensen. Mocht u de keuken later laten willen laten plaatsen, dan is dit altijd mogelijk.

Wat kost een nieuwe keuken?

De prijs van uw keuken is afhankelijk van diverse factoren, zoals het materiaal, het formaat, de apparaten en het soort fronten/grepen/accessoires. Bij ons stelt u zelf uw keuken samen en bepaalt u dus ook zelf uw prijs. Wilt u een offerte? Maak dan een afspraak met een van onze adviseurs voor een helder en betrouwbaar advies over uw mogelijkheden.

Biedt Scheffer ook losse inbouwapparatuur, accessoires etc.?

Ja, behalve voor complete keukens kunt u ook bij ons terecht voor inbouwapparatuur en accessoires.  In onze apparatenshowroom vindt u een speciaal door ons geselecteerd assortiment (huisselectie) van prima keukenapparatuur.

Wat zijn de openingstijden bij Scheffer Keukens?

Onze openingstijden zijn : Maandag t/m donderdag van 09.00 – 17.30 uur, vrijdag van 09.00 – 21.00 uur (koopavond) en zaterdag van 09.00 – 16.00 uur

Showroomkeukens

Bezoek onze showroom in Zelhem

Ontvang een beloning

Word onze ambassadeur

Inspiratie opdoen

Laat u verrassen

Advies op maat

Maak een afspraak