Menu

Over Scheffer Keukens

Historie

Scheffer Keukens werd in 1978 opgericht door Albert Scheffer. Met hard werken, passie voor het vak en inzet voor de klant maakte het bedrijf een gezonde groei door. In 1987 verkreeg Scheffer Keukens als bekroning voor de geleverde kwaliteit het SieMatic dealerschap. De aanhoudende groei  zorgde in 1999 voor de verhuizing naar een nieuw pand: de huidige showroom in Zelhem. In 2001 droeg Albert Scheffer de leiding over aan zijn schoonzoon Tonny Jansen.

Visie

In de loop der jaren is er veel veranderd, maar de kenmerkende klantgerichte aanpak ligt vast verankerd in de cultuur van ons bedrijf. Wij zijn er voor onze klanten. Zij mogen ons alles vragen en wij geven daar eerlijk, nuchter en deskundig antwoord op. Er zijn voor onze klanten betekent ook dat we de ontwikkelingen in de keukenwereld nauwgezet volgen: zowel de klantenwensen als het aanbod van de leveranciers. Dit vertalen we naar onze regelmatig veranderende opstellingen in de showroom. Kort gezegd: we bieden onze klanten continu nieuwe keukeninspiratie.

Maatschappij

Door goed te letten op duurzaamheid, en door o.a. verenigingen en evenementen in onze omgeving te sponsoren, proberen we ook een steentje bij te dragen aan de samenleving.

Showroomkeukens

Bezoek onze showroom in Zelhem

Ontvang een beloning

Word onze ambassadeur

Inspiratie opdoen

Laat u verrassen